De perfecte broek of jeans voor ronde billen

Is het mogelijk om van die mooie ronde billen te krijgen door alleen de juiste broek aan te trekken? Dat zou toch een hoop werk schelen in de sportschool. Er zijn een aantal broeken op de markt die meer focus leggen op een strakke en ronde look. Er kan zelfs met optische trucjes (gezichtsbedrog) in jeans een illusie ontstaan waardoor het lijkt dat je kont er ronder uitziet.

Wonder Jeans

Deze jeans kan een hoop doen voor je kont. Deze jeans zijn zo gemaakt dat het lijkt dat je kont ronder en wulpser is. De jeans sluit perfect aan op je lichaam en zit erg comfortabel. Toch is het meer een illusie dat je achterwerk boller is en een beetje uitsteekt. Dit komt door de slimme dikkere stiksels, de kontzakken die een beetje schuin staan en de hartvormige achterband. Daarnaast sluit de jeans goed aan op de benen om dit effect te versterken.

Levi Revel

Dit zijn revolutionaire jeans met strak makende stretchmaterialen die ook in figuur-corrigerend ondergoed te vinden is. Dit kan de vorm van verschillende lichaamstypes verbeteren. De broek is gemaakt uit polyester, katoen, lycra en Sorona. Er zit een vloeistof aan de binnenkant bij bepaalde plekken zoals de billen en de kont, die voor de extra stretch zorgt.

Share this post